Want to Pass PK0-003 Exam In Next HOURS? Get it now →
June 3, 2016

pk0-003 project+ (2009 objectives) practice exam [Jun 2016]

Download of PK0-003 actual exam materials and practice for CompTIA certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated PK0-003 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA Project+ (2009) exam Today!

2016 Jun PK0-003 Study Guide Questions:

Q71. - (Topic 3) 

A project manager is considering crashing the project schedule to bring the project back on schedule. Which of the following should be considered? (Select TWO). 

A. The cost baseline will need to be updated 

B. The critical path may change 

C. The scope will decrease 

D. The project SPI will remain unchanged 

E. Costs will increase 

Answer: B,E 


Q72. - (Topic 2) 

Which of the following techniques provides the MOST positive outcomes to conflict? (Select THREE). 

A. Forcing 

B. Smoothing 

C. Influencing 

D. Negotiating 

E. Avoiding 

F. Convincing 

G. Socializing 

H. Compromising 

I. Confronting 

Answer: B,D,H 


Q73. - (Topic 1) 

Which of the following would be found in a post-mortem analysis? (Select TWO). 

A. Lessons Learned 

B. Transition Plan 

C. Project sponsor signoff 

D. Maintenance responsibilities 

E. Reasons for early termination of the project 

Answer: A,E 


PK0-003  actual exam

Most recent testking pk0-003:

Q74. - (Topic 1) 

Which of the following actions can be used to ensure the quality of project deliverables? 

A. Analyzing performance information 

B. Ensuring all vendors are ISO certified 

C. Updating the risk register 

D. A concise statement of work 

Answer: A 


Q75. - (Topic 1) 

The project manager has completed an impact analysis on a proposed change request. Which of the following is the BEST action for the project manager to take NEXT? 

A. Review the budget contingencies to see if the cost increase will be covered. 

B. Ask the project sponsor if the change is approved. 

C. Schedule a meeting to discuss the change with stakeholders. 

D. Consult the project team to determine the magnitude of the change. 

Answer: C 


Q76. - (Topic 3) 

New regulations are released that affect a credit card processing system that is currently in development. Which of the following should the project manager do FIRST? 

A. Verify that the project is on schedule. 

B. Begin the change control process. 

C. Tell the project team to stop all work. 

D. Determine additional resource needs. 

Answer: B 


certleader.com

Certified pk0-003 download:

Q77. - (Topic 2) 

Which of the following is used to verify that proper procedures were followed and documentation was kept accurately? 

A. Change Control Board 

B. Scope validation 

C. Tollgate 

D. Audit 

Answer: D 


Q78. - (Topic 2) 

During validation of a business case, which of the following is done to assure that it fits with the company’s overall direction? 

A. Justification for project 

B. Identification of stakeholders 

C. Feasibility analysis 

D. Alignment to strategic plan 

Answer: D 


Q79. - (Topic 2) 

Which of the following is part of the project closure phase? 

A. Review historical documentation 

B. Log change requests 

C. Release resources 

D. Renew contracts 

Answer: C 


Q80. - (Topic 2) 

The customer has significantly decreased the timeline on an active project. Which of the following is MOST likely to occur if the existing project scope is maintained? 

A. Quality will increase and cost will decrease 

B. Quality will decrease and cost will decrease 

C. Quality will decrease and cost will increase 

D. Quality will increase and cost will increase 

Answer: C 



see more PK0-003 - CompTIA Project+ (2009)